Slechte adem; Tanden poetsen
Voor een
mooie glimlach
Voor een
mooie glimlach

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zoals; een ongeval of nabloedingen kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Tijdens reguliere praktijkuren (werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur) kunt u contact op te nemen met de praktijk op telefoonnummer: 0511-461615.

Buiten reguliere praktijkuren (zoals, 's avonds en weekends) Neemt een dienstdoende tandarts waar. U kunt ons telefoonnummer: 0511-461615 bellen. Hierop staat ingesproken welke tandarts dienst heeft. Houd pen en papier bij de hand. 

 

Afspraak verzetten of annuleren

Uiteraard kan het voorkomen dat u een afspraak dient te verzetten. Afspraken dienen  2 werkdagen (48 uur) van te voren verzet of afgezegd te worden. Wanneer dit niet op tijd gebeurt dienen wij helaas een bedrag overeenkomstig met de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Bij het niet nakomen van een afspraak zal eveneens een bedrag in rekening worden gebracht.

Let op: het verzetten of annuleren van een afspraak kan alleen telefonisch doorgegeven worden en  NIET per e-mail!

 
Tandartspraktijk Lemel Centrum Mondzorg Burgum
Adres
Markt 96
9251JS Burgum
Netherland
Routebeschrijving
Telefoon
0511 461615
E-mail

Openingstijden
Maandag 08:30-17:00
Dinsdag 08:30-17:00
Woensdag 08:30-17:00
Donderdag 08:30-17:00
Vrijdag 08:30-17:00

Heeft U klachten?

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, laat ons dit dan weten. Vraag ons om een verhelderend gesprek met de tandarts. We kunnen dan uitleggen waarom we op een bepaalde manier iets deden en samen zoeken we dan een oplossing.

Informatiepunt en klachtenregeling
Komen we er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de KNMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak.

Privacy

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) vraagt dat van ons. En per 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ofwel de internationale General Data Protection Regulation (GDPR). Maar ook onze beroepseer en de relatie met u als cliënt zijn belangrijke drijfveren om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij dat doen.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

Wijzigingen doorgeven

Man
Vrouw

Adresgegevens

Nieuws

Tandbederf kan worden aangepakt zonder te boren
Gaatjes in tanden kunnen worden aangepakt zonder dat een tandarts een boor ter hand hoeft te nemen. Australische tandartsen stellen na onderzoek dat vullingen lang niet altijd nodig zijn.
Lees de rest van het artikel >> 

Bron: Nu.nl
Publicatiedatum: 07-12-2015
 
 
Met zijn allen naar de bio-tandarts?
Biologische supermarkten, kinderboerderijen en kledingwinkels, die kennen we allemaal wel, maar heb jij wel eens gehoord van een biologische tandarts? En wat is er zo anders aan?
Lees de rest van het artikel >> 

Bron: RTLnieuws.nl
Publicatiedatum: 30-11-2015
 
 
Kinderen lachen bij de tandarts
Dat de tandarts ook leuk en leerzaam kan zijn, hebben de kinderen van Aska Kinderopvang ervaren tijdens hun bezoek aan Mondzorg.
Lees de rest van het artikel >> 

Bron: Drenthejournaal.nl 
Publicatiedatum: 28-11-2015
 
 
Mensen in Randstad en Groningen zoeken veel naar kosten tandartsbehandelingen
Mensen die in de Randstad en Groningen wonen, zoeken veel naar de kosten van tandartsbehandelingen. Uit cijfers van Tandarts.nl blijkt dat in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Groningen en Zuid-Holland, vaker wordt gezocht wat de kosten van een tandartsbehandeling zijn dan in de andere provincies.
Lees de rest van het artikel >>

Bron: Tandarts.nl 
Publicatiedatum: 18-11-2015

 
Tandartspraktijk Lemel in Burgum