Ontstoken tandvlees
Voor een
mooie glimlach

Het team van Tandartsenpraktijk Lemel in Burgum

Bij Tandartsenpraktijk Lemel in Centrum Mondzorg Burgum staat een team van professionals op gebied van gebitverzorging voor u klaar. We stellen ons even aan u voor.  

A.S. Lemel, tandarts

Is in 2003 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit in Tel Aviv, in Israël. Na werkzaam te zijn geweest in een aantal tandartspraktijken in Israël en Nederland, heeft hij in 2010 de praktijk in Burgum overgenomen. Hij houdt zich bezig met implantologie, orthodontie, esthetische tandheelkunde en het Cerec-systeem. Ook is hij actief in het volgen van nascholing.
Hij werkt op maandag, (tot 15:00uur) dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (tot 17:00uur)

-

Tjitske Boskma, tandartsassistente

Tjitske werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de functie als assistente aan de stoel bij tandarts Lemel.

 

Margriet Zwaagstra, tandartsassistente en receptioniste

 Margriet is werkzaam bij ons in de praktijk sinds 2014. Zij werkt op maandag als assistente aan de stoel bij tandarts Lemel. Dinsdags verzorgd zij de afspraken en telefoon bij de balie en doet alle andere administratieve taken. 

Marieke Postma, Preventieassistente

Marieke is werkzaam  bij ons in de praktijk sinds 2016. Zij werkt op dinsdag en donderdag. Marieke verwijderd tandsteen bij patienten en geeft de juiste instructies voor een optimale mondverzorging. Ook is ze gespecialiseerd in ortho behandelingen. 

K. Bashier, Mondhygiënist

Hij heeft zijn diploma als Mondhygienist behaald in 2010. Karim verwijderd tandsteen bij patienten en geeft de juiste instructies voor een optimale mondverzorging. 
Hij werkt donderdagavonden. 

Elske Hulshoff, Receptioniste

Elske is werkzaam bij ons in de praktijk sinds 2018. Zij werkt op maandag, woensdag en donderdag. Elske maakt afspraken met patienten, neemt de telefoon aan en zorgt voor alle andere administratieve taken.

 
Tandartspraktijk Lemel in Burgum