Ontstoken tandvlees
Voor een
mooie glimlach

Het team van Tandartsenpraktijk Lemel in Burgum

Bij Tandartsenpraktijk Lemel in Centrum Mondzorg Burgum staat een team van professionals op gebied van gebitverzorging voor u klaar. We stellen ons even aan u voor.  

A.S. Lemel, tandarts

Is in 2003 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit in Tel Aviv, in Israël. Na werkzaam te zijn geweest in een aantal tandartspraktijken in Israël en Nederland, heeft hij in 2010 de praktijk in Burgum overgenomen. Hij houdt zich bezig met implantologie, orthodontie, esthetische tandheelkunde en het Cerec-systeem. Ook is hij actief in het volgen van nascholing.


Hij werkt op maandag, (tot 15:00uur) dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (tot 17:00uur)

Kim Bruinsma, stagiaire

Haar stagedagen zijn woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

 

Tjitske Boskma, tandartsassistente

Tjitske heeft met name een ondersteunende functie en assisteert tandarts Lemel aan de stoel.

Zij is op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdags aanwezig.

 

Margriet Zwaagstra, tandartsassistente en receptioniste

Margriet is werkzaam bij ons in de praktijk sinds 2014. Zij werkt op maandag als assistente aan de stoel bij tandarts Lemel. Dinsdags verzorgd zij de afspraken en telefoon bij de balie en doet alle andere administratieve taken. 

Marieke Postma, preventieassistente

Marieke is werkzaam bij ons in de praktijk sinds 2016. De preventie-assistente is een gediplomeerde assistente welke apart opgeleid is om een aantal mondhygiëne behandelingen in de tandartspraktijk uit te voeren.

Ze wordt hierbij direct aangestuurd door uw tandarts. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van tandsteen, polijsten, plaquetest, instructies geven voor optimaal poetsen van uw tanden, flossen, tandenstoken en ragen.

Zij werkt op de dinsdag en donderdag

K. Bashier, mondhygiënist

Karim heeft zijn diploma als Mondhygiënist behaald in 2010.  Hij richt zich in eerste instantie op preventie (voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen en tandvleesaandoeningen). Daarnaast voert de mondhygiëniste ook taken uit die gericht zijn op genezing, zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen.

Hij werkt op de donderdagavonden.

Elske Hulshoff, office manager

Elske is werkzaam bij ons in de praktijk sinds juli 2018.  Zij ondersteund het bedrijfsvoering in de praktijk.

Zij werkt op maandag, woensdag en op de donderdag.

 

 
Tandartspraktijk Lemel in Burgum