Orthodontie verzekeringen vergelijking voor volwassenen en voor kinderen.

Een afspraak maken

(0511) 46 16 15

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:30 - 12.00 uur
13.00 - 17:00 uur

Adres

Markt 96
9251 JS  Burgum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zoals; een ongeval of nabloedingen kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Tijdens reguliere praktijkuren (werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur) kunt u contact op te nemen met de praktijk op telefoonnummer: 0511-461615.

Buiten reguliere praktijkuren (zoals, 's avonds en weekends) Neemt een dienstdoende tandarts waar. U kunt ons telefoonnummer: 0511-461615 bellen. Hierop staat ingesproken welke tandarts dienst heeft. Houd pen en papier bij de hand.

Afspraak verzetten of annuleren

Uiteraard kan het voorkomen dat u een afspraak dient te verzetten. Afspraken dienen 2 werkdagen (48 uur) van te voren verzet of afgezegd te worden. Wanneer dit niet op tijd gebeurt dienen wij helaas een bedrag overeenkomstig met de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Bij het niet nakomen van een afspraak zal eveneens een bedrag in rekening worden gebracht.

Let op: het verzetten of annuleren van een afspraak kan alleen telefonisch doorgegeven worden en NIET per e-mail!

E-mail formulier

Alle velden zijn verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht

0/255

Veld is verplicht
Invalid Input
Verplicht

Heeft u een klacht?

Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden of behandelden, laat ons dit dan weten. Vraag ons om een verhelderend gesprek met de tandarts. We kunnen dan uitleggen waarom we op een bepaalde manier iets deden en samen zoeken we dan een oplossing.

Informatiepunt en klachtenregeling
Komen we er samen niet uit, dan kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de KNMT. Levert ook dit geen bevredigende oplossing, dan kunt u gebruik maken van de KNMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak.

Privacy

We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) vraagt dat van ons. En per 25 mei 2018 is dat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ofwel de internationale General Data Protection Regulation (GDPR). Maar ook onze beroepseer en de relatie met u als cliënt zijn belangrijke drijfveren om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij dat doen.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

Een afspraak maken

(0511) 46 16 15

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:
08:30 - 12.00 uur
13.00 - 17:00 uur

Adres

Markt 96
9251 JS Burgum

Tandartsenpraktijk Lemel

Centrum Mondzorg Burgum
© - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring
Bij Tandartspraktijk Lemel Centrum Mondzorg Burgum krijgt uw gebit de beste verzorging.